“Народна Самооборона” об’явила про розпуск депутатської групи у парламенті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.06.2010 17:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10562

Сьогодні політрада партії “Народна Самооборона” оприлюднила заяву про припинення існування партійної депутаської групи у Верховній Раді України.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява Політичної ради партії «Народна самооборона»

Перейшовши до правлячої коаліції, колишні однопартійці Новіков О.В. та Лук’янова К.Є вчинили дії, несумісні з партійним статутом і з загальноприйнятими нормами людської моралі. Вони продали тих, завдяки кому стали народними обранцями.

Вчинок людей, яким донедавна повністю довіряли рядові партійці, став серйозним моральним ударом для партії.

За дії, несумісні із положеннями Статуту та Програми партії, Політрада «Народної самооборони» виключила їх із своїх лав.

Українське суспільство переживає важкі часи. Зрада виборців підноситься до рангу чесноти, а гроші стають мірилом відданості принципам демократії. Звісно, довго так не буде. Український народ завжди знаходив у собі сили скинути в історичне небуття усіх запроданців. Політичні перевертні разом із своїми грошовитими ляльководами заслужено посядуть своє місце на смітнику вітчизняної історії.

Тож у дні, коли політичне заробітчанство святкує свою тимчасову перемогу, «Народна самооборона» відзначає необхідність об’єднання опозиційних демократичних сил. Тільки разом ми можемо, за підтримки народу України, зупинити хвилю всепродажності, брехні та аморальності, захистити принципи демократії та всього того, що дороге серцю громадянина України. Вони не пройдуть, бо вони - зрадники.

РАЗОМ – ПЕРЕМОЖЕМО!

«Народна самооборона» проголошує про припинення існування парламентської групи «Народна самооборона» і лише недосконалість українського законодавства не дозволяє партії відкликати своїх колишніх представників у парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.