Азаров каже, що не має у власності аскетичних маєтків

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 23.06.2010 17:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10563

Прем’єр Микола Азаров заявляє, що не приватизував держдачу, на якій мешкає, та заперечує причетність до колишньої бази відпочинку в Конча-Заспі.

Про це він заявив на прес-конференції в середу.

"До тієї публікації я не маю жодного відношення абсолютно. Спасибі, що ви прорекламували чиїсь там дачі. Я поняття не маю, що на цьому місці знаходилося раніше. Що стосується фото, дуже красиві, мені сподобалися. Але до мене вони не мають ніякого відношення", - заявив Азаров.

"Так само як і якісь об'єкти в Гурзуфі, у Криму", - додав він.

Азаров розповів, що "очима пробіг" матеріал про відчуження бази Кабінету міністрів у Конча-Заспі на "Українській правді".

"Я подумав, може в суд подати, щоб через суд одержати спростування. Але як багато честі я зроблю автору. А яку я до нього увагу приверну. Суд буде тягтися, мене відволікати. А в результаті я почую очевидне, що я до об'єктів власності в Криму, які мені приписують, не маю ніякого відношення", - сказав він.

"Живу я відомо де - це знає моя охорона, сотні людей знають, де я живу, звідти я щоранку виїжджаю, куди щовечора повертаюся. Дуже легко перевірити", - сказав він.

Азаров розповів, як півроку тому журналісти звернулися до нього з проханням показати його дім.

"Ми робили репортаж. Вони говорять: "Дуже ми хочемо побувати у вас вдома, у вашій домашній обстановці, подивитися. Ви від нас хочете сховати це?" Я їм кажу: "Ні, я не люблю до дому до себе пускати чужих людей". Вони мені кажуть: "Ви хочете щось приховати?" Ну я зніяковів. Думаю, чого там ховати. Запросив", - розповів Азаров.

За його словами, журналісти пробули там години зо дві. "А в матеріалі вони написали, що я незаконно приватизував дачу", - поскаржився він.

"Але я не займався цим. Дача державна, була мені виділена, коли я був першим віце-прем'єром. Я на ній жив... Вона як була державною, державною і залишиться. Я ніяких приватизацій не здійснював", - заявив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.