Рядові нашоукраїнці бунтують проти Ющенка і компанії

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 25.06.2010 14:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10592

Голосіївська районна організація "Нашої України" у Києві пропонує відправити у відставку весь склад президії політради партії.

Про це йдеться у відкритому листі організації до членів "Нашої України".

Підставою для такого звернення райорганізація назвала "тривожну політичну ситуацію, яка складається в державі, та бездіяльність партії "Наша Україна" в цій ситуації".

"Потрібно відверто сказати, що остання президентська кампанія була з тріском програна і "Нашої Україною", і демократичним табором в цілому. Ми усвідомлюємо, що цей програш стався не вчора", - йдеться у листі.

"Нерішучість лідера партії Віктора Ющенка стала характерною рисою всієї партії. І лідер, і партія весь час відставали в своїй реакції від розвитку подій", - зазначили у райорганізації.

"Вважаємо, що, якщо б фракція "Наша Україна" увійшла до парламентської більшості після обрання нового президента, можливо, вдалося б не допустити ганебних рішень щодо Севастополя, української мови, нашої історії", - йдеться у документі.

Партійці пропонують "негайно провести звітно-виборчі конференції на місцях, обрати делегатів на з'їзд, зробити відвертий аналіз причин помилок, поставити питання про політичну відповідальність керівництва партії без огляду на прізвища та минулі заслуги".

Також пропонується "обрати всі керівні органи партії знизу доверху демократичним методом рейтингового голосування та провести ревізію партійних боргів, дати аналіз ефективності використання партійних коштів, скласти графік погашення боргів".

"Сформувати новий склад президії політради, керуючись результатами рейтингового голосування в існуючих територіальних організаціях", - зазначається у листі.

Райорганізація вважає за необхідне обрати нового главу політради за пропозиціями місцевих організацій, переглянути і, по-можливості, збільшити кількісний склад депутатської групи "Нашої України" у Верховній Раді.

"У найкоротший термін провести звітно-виборчий з'їзд партії, на якому обрати нове керівництво партії для того, щоб мати можливість результативно провести місцеві вибори, провести з'їзд в липні", - йдеться у документі.

Партійці пропонують розробити, затвердити і опублікувати ідеологічні засади партії, пропагандистську програму партії, розпочати агітаційну роботу в тих регіонах України, де "Наша Україна", поки що, має наднизький рівень підтримки".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.