Грач готує повстання проти беззаконня Партії регіонів в Криму

Автор/джерело -  © “Главноє”



Дата публiкацiї - 25.06.2010 18:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10597

Народний депутат від КПУ, голова Громадської Ради із захисту конституційних повноважень Криму Леонід Грач закликав фракцію «Російський блок», фракцію «Курултай», фракцію БЮТ у Верховній Раді Криму до об’єднання проти беззаконня Партії регіонів.

Таку заяву він зробив у прямому ефірі “Транс-м-радіо”, повідомляє прес-служба Кримського рескому КПУ.

«Я хочу сьогодні звернутися до фракції «Російський блок», фракції «Курултай», фракції БЮТ у Верховній Раді Криму: давайте об'єднаємося і станемо на шляху волюнтаризму, чорнухи, беззаконня, яку творить «завезена команда» проти знищення автономії», - заявив політик .

Загрозу автономії він бачить в ініційованій Главою кримського уряду Василем Джарти - людиною «з особливими психологічними установками, з особливими методами, далекими від правових і політичних» - Законі України «Про Раду міністрів Автономної Республіки Крим», який Грач називає «угробленням Автономної Республіки Крим» .

«Завдання Джарти - провести переділ у сфері економічних, фінансових, земельних потоків. Тепер вже абсолютно чітко вимальовується програма Віктора Януковича: 100-процентна приватизація всього, що є в Україні і Криму і перетворення землі на предмет купівлі-продажу. Ось під що робиться обезглавлення власне автономного утворення перетворенням Верховної Ради Криму в «фільчину грамоту», - підкреслює комуніст.

За його словами, «та ситуація, яка в Криму буде створена, приведе до різкого протистояння в міжетнічній, геополітичної сферах, і, природно, ті проблеми, вирішити які обіцяв В. Янукович, вирішуватися за жодних обставин не будуть».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.