Регіонали планують бліц-прийняття нового виборчого закону

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 29.06.2010 14:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10607

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що до кінця цієї сесії буде прийнятий законопроект про зміни у виборче законодавство, зокрема зміни до закону про вибори депутатів АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міськів голів.

Про це він сказав в кулуарах парламенту.

"Якщо зареєстровані 13 законопроектів не будуть прийняті, то це відкриє можливість сьогодні з другої половини дня зареєструвати нові законопроекти щодо виборчого процесу", - зазначив Єфремов.

Він не виключив, що зміни будуть прийняті вже до кінця цієї сесії, інакше нардепам доведеться збиратися в літній період.

Від “Аратти”: між тим, сьогодні до обіду парламент продемонстрував нечувану оперативність: впродовж майже двох годин народні обранці встигли обговорити та проголосувати всі 13 законопроектів змін до закону про місцеві вибори.

Як не важко здогадатися, всі тринадцять законопроектів були успішно провалені. Не тому, що всі були погані чи нікчемні. Очевидно тому, що серед них не було "стратегічної" законодавчої ініціативи від правлячої партії, тобто ПР.

Очевидно, що сьогодні буде зареєстровано новий законопроект від регіоналів, і, враховуючи тушкований парламент - його буде ухвалено у найближчі дні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.