Нардеп Шкіль підозрює, шо Азаров закулісно інтригує проти Президента

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.06.2010 13:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10618

Під гаслом поглиблення економічної співпраці з Росією уряд Миколи Азарова, всупереч національним інтересам, продовжує курс на здачу в управління сусідній країні стратегічних об’єктів державної власності за схемою створення спільних підприємств, контроль над якими здійснюватиметься не в Україні.

«Саме такий висновок можна зробити з результатів останнього візиту прем’єр-міністра Азарова до Москви», - заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль, повідомила прес-служба.

Загалом, на думку депутата, «відвідування главою українського Кабміну Москви та його тамтешні переговори вже традиційно виглядають не як українсько-російські, а як російсько-російські, де уродженець «калужского Подмосковья» разом з керівництвом своєї справжньої Батьківщини розробляє план як прибрати до рук українську промисловість».

«Відомо, що Віктор Янукович – не наш президент, - каже Шкіль. - Але все частіше складається враження, що він не є Президентом і для пана Азарова, що справжній президент для Азарова носить інше, ніж у Януковича, прізвище. Реалізація планів Азарова із співпраці з сусідами в економічній сфері, якщо вона таки відбудеться, позбавить Януковича важелів реального впливу на економічну ситуацію, бо всі ключові «кнопки» виявляться в руках іншого суверена».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.