Тріщіна у моноліті? Нардеп Ляпіна помітила, що Азаров переграє Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.06.2010 13:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10619

В економічній політиці нової влади політика Януковича програє лінії Азарова, який впроваджує корупцію і фіскальний тиск.

Про це сказала народний депутат, заступник голови партії „За Україну!”, повідомила прес-служба.

„Вчора несподівано з порядку денного зник законопроект Януковича (№6517 – ред), - нагадала Ляпіна, - Один раз в житті він захотів зробити щось добре для держави і переписав наші поправки до вже чинних законів, які стосуються діяльності податкової служби, якій надавалися додаткові повноваження”.

За словами Ляпіної, цей законопроект стосувався позбавлення податкової повноважень в будь-який момент заходити на підприємство і допитувати працівників. „Вже є низка випадків, коли податкова використовує цей закон і створює конфліктні ситуації і породжує тотальну корупцію”.

„В останній момент цей законопроект було відкликано і це означає, що перемагає лінія Азарова, лінія фіскального тиску і повернення в Радянський Союз”, - заявляє депутат.

„Центрів прийняття рішень багато і який з них переможе в останній момент незрозуміло. Всі чутки про монолітність цієї влади розсипаються на реальній роботі, - констатує Ксенія Ляпіна, - Перемагає лінія Азарова – всіх ламати через коліно і здирати по три шкури”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.