Стокгольмські піддавки. Тимошенко також оприлюдина страшну таємницю Бойка-Фірташа

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.07.2010 15:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10637

Сьогодні, на засіданні опозиційного уряду лідер БЮТ Юлія Тимошенко оприлюднила таємне рішення Стокгольмського трибуналу.

Юлія Тимошенко оприлюднила текст рішення Стокгольмського арбітражного суду, з якого випливає, що НАК "Нафтогаз України" визнає відсутність в нього достатніх правових підстав для придбання та володіння 11 млрд. куб м. газу і бере на себе зобов’язання сплатити компанії "Росукренерго" весь обсяг штрафних санкції за невчасне повернення цього газу, повідомила прес-служба.

"В постановляючій частині рішення арбітражного суду арбітражний суд, розуміючи, що все, що приймається, носить присмак корупції, вони спеціально пунктом восьмим постановляючої частини вносять такий пункт. Цитую: "В связи, среди прочего НАК "Нафтогаз" более не утверждает, что предполагаемое приобретение 11 миллиардов кубометров газа 3 февраля 2009 года имело достаточные правовые основания. Эта позиция подтверждается доказательствами в расположении трибунала". Все, що тут викладено – це, по суті справи, історія злочину. Це те, за що рано чи пізно будуть відповідати посадовці на чолі з Віктором Януковичем за те, що вони прямо здали в арбітражному Стокгольмському суді інтереси України, позицію "Нафтогазу", - заявила Юлія Тимошенко на засіданні опозиційного уряду.

За словами Тимошенко, в інших державах оприлюднення таких документів спричинило би значний суспільний резонанс та призвело б до відставки Президента та уряду.

"В будь-якій країні після оприлюднення таких документів це призвело б як мінімум до самовідставки уряду і Президента, а там де є більше совісті і більше – честі, можливо, посадовці, які були до цього причетні в інших країнах, взагалі наклали на себе руки від ганьби, пов’язаної з такими обставинами", - наголосила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.