Панські розваги. Як столичний суддя захищався від народу

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 2.07.2010 11:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10649

Мешканець села Бобриця Черкаської області Олександр Куча, який після суддівського розстрілу знаходився у реанімації у тяжкому стані, прийшов у свідомість і розповів журналістам свою весію трагічної історії.

«Газета по-Киевски» надрукувала сьогодні подробиці конфлікту, що стався 26 червня.

«Людину, яка на мене напала в кафе, я взагалі вперше бачив. Ми сиділи за одним столиком, а цей суб’єкт з незнайомою мені жінкою поруч - за сусіднім. Раптом він почав чогось зачіпати мого товариша - Володю Лисенка. Обзивав його безпричинно. Я тоді підійшов до цього відвідувача і запитав: «Чого на друга кричиш?». А він мені відповідає: «А тобі чого? Підемо вийдемо на вулицю». Я ще подумав - може, у них з Володею якісь свої справи, але на вулицю все-таки з ним пішов. Я ж не очікував, що він мене з ходу кулаком зіб’є з ніг, а потім ще й стріляти почне» - розповів постраждалий.

За словами Кучі, людина, що напала на нього, нібито стріляла спочатку по ногах, а коли він впав, стріляв уже в лежачого.

«Я думав, він у мене всю обойму випустив, уже коли непритомнів. Тільки у голові промайнуло, що дочок своїх більше не побачу ніколи. У мене їх дві. Втрачаючи свідомість, я хрипів, щоб викликали «швидку». А мужик з пістолетом, посміхаючись мені кинув: «Спочатку «менти» приїдуть з тобою розбиратися, а потім «швидка» забере, що від тебе залишиться!». Ех, знав би, що він суддя, стороною обійшов би…», - розповів Куча.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 червня в с. Бобриця (Черкаська область) стався інцидент за участю судді Дарницького суду Києва Євгена Вовка. Суддя стріляв з вогнепальної зброї у відвідувача місцевого кафе Олександра Кучу. Останній знаходиться в лікарні у важкому стані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.