Скажені попи московського патріархату нападають на людей

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.07.2010 20:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10675

У Рівному священик побив історика за зауваження про годинник його головного шефа - патріарха Кірілла.

Ти ще думаєш, що твої гроші підуть на “побудову храму”?

Сьогодні, 6 липня, в Рівному священик Української православної церкви Московського патріархату з села Богдашів Здолбунівського району вчинив напад на відомого рівненського історика та викладача Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету Тихона Сніцаревича, повідомляє ZIK.

Як повідомив 83-річний чоловік, він повертався з поліклініки додому, коли побачив священика зі скринькою для збору пожертвувань на будівництво церкви в селі Богдашів.

Сніцаревич нагадав священику про те, що його духовний наставник - предстоятель Російської православної церкви Кірілл - носить на руці годинник вартістю 35 тисяч євро.

Cвященик Української православної церкви Московського патріархату з села Богдашів Здолбунівського району вчинив напад на відомого рівненського історика Тихона Сніцаревича

Після цих слів історик пішов, але, віддалившись на декілька кроків, відчув сильний удар у голову і впав на землю. Як пізніше з'ясувалося, священик вдарив його дипломатом.

Повернувшись додому, Сніцаревич викликав швидку допомогу і звернувся до міліції. Історик і його захисники мають намір звернутися з вимогою до начальника обласної міліції Олега Сала тримати цю справу на особистому контролі.

Як повідомлялося, в липні 2009 року під час візиту патріарха РПЦ до України журналісти сфотографували на його руці годинник марки Breguet вартістю від 28 до 36 тисяч євро.

Після резонансу в ЗМІ з цього приводу підлеглі патріарха запевнили, що годинник Кирилу подарували і він взагалі не знав скільки той коштує.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.