“Духовне самовдосконалення” по-російськи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.07.2010 17:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10696

В Росії викрито секту педофілів: фінансисти й педагоги “самовдосконалювалися” в оргіях з дітьми.

Виїзні секс-сесії проходили в звичайних школах, будинках культури та дитячих таборах

В Оренбурзькій області Росії співробітники ФСБ та прокуратури провели масштабну облаву на членів секти духовного самовдосконалення, яка виявилася бандою педофілів, передає Life News.

150 учасників цього "братства", до якого входили навіть викладачі і фінансисти, займалися розбещенням малолітніх дітей. Очолював секту 44-річний колишній лікар-психіатр В'ячеслав Веснін.

Протягом 17 років секта діяла в обласному центрі під вивіскою Оренбурзького міського фонду самовдосконалення. Веснін під приводом надання психологічної допомоги та вирішення особистих проблем зумів залучити до організації понад 150 мешканців Оренбурга. На сайті товариства в Інтернеті зазначено, що фонд "допоможе тим, хто цікавиться питаннями саморозвитку, особистісного і духовного зростання, філософією, психологією, а також містикою і езотерикою".

Тим, що насправді відбувалося у секті, шоковані навіть слідчі ФСБ.

В'ячеслав Веснін ще з медінституту пропагував педофілію і гомосексуалізм. Ті, хто з ним працював, розповідали, що після лікування його пацієнтів доводилося реабілітувати - Веснін ламав людям психіку, вселяючи ідеї сексуального розкріпачення.

Коли він пішов з психіатричної лікарі, то організував Оренбурзький міський фонд самовдосконалення. Лікар-психотерапевт залучав людей до секти, де різними психологічними вправами і тренінгами впливав на них і пропагував справжні секс-оргії.

Так звані виїзні секс-сесії проходили в звичайних школах, будинках культури та дитячих таборах. Організатор секти просто платив за оренду і за закритими дверима влаштовував оргії, де всі "сестри" і "брати" секти займалися сексом і примушували дивитися на це дітей, а також вчили їх, як правильно це робити.

У секті існувало кілька груп. Молодша, до якої входили діти у віці від 3 до 6 років; середня - в ній були діти від 6 до 9 років; і старша - від 14 і до 50 років.

Збори, на яких учні молодших класів і дитсадівці читали нецензурні вірші і дивилися стриптиз, сектанти знімали на відео.

У затриманні брали участь близько 120 чоловік особового складу УВС області, ФСБ і Слідчого комітету. Пізніше, під час обшуку будинку, було вилучено близько 300 DVD-дисків і кілька мішків відеокасет з оргіями. На відеозаписах діти співали пісні з ненормативною лексикою під захоплене схвалення дорослих і розповідали такі ж вірші, виступи дітей разюче відрізнялися від традиційних дитячих свят. На цих же "святах" старші товариші влаштовували груповий секс і навчали цьому малюків.

"Самі сектанти, близько 110 людей, були затримані на пустирі Соль-Ілецьк, на так званій виїзний шкільної сесії. Під час затримання сектанти були абсолютно голі, лише деякі з них прикривалися майками і руками. Серед них було більше 10 дітей", - розповіли слідчі прокуратури.

Здебільшого до секти входили державні службовці, банківські працівники, вчителі шкіл та інститутів, юристи, співробітники охорони і систем безпеки різних організацій, а також – їхні неповнолітні діти, яких вони приводили з собою.

Зараз встановлюються особи всіх причетних до даної справи, стосовно організатора та ідейного натхненника секти порушено кримінальну справу.

Влітку 2006 року Президент Російської Федерації Володимир Путін у центрі Москви задер маленькому хлопчикові Нікітє майку і поцілував його в живіт. Цей дивний обряд тоді так і не знайшов свого логічного пояснення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.