Випуск пари. Азаровський Податковий кодекс “всенародно обговорять”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.07.2010 12:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10706

Верховна Рада підтримала проект постанови “Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу України”, внесений головою ВР Володимиром Литвиним.

“За” проголосували 250 із 436 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Постановою передбачено винести проект Податкового кодексу на всенародне обговорення, у зв’язку з чим до 14 липня передати в установленому порядку Кабінету міністрів текст проекту Податкового кодексу, підготовленого Комітетом ВР з питань податкової та митної політики до другого читання, з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи.

Уряду доручено забезпечити оприлюднення проекту Податкового кодексу і належні умови для проведення його всенародного обговорення, а також узагальнити результати всенародного обговорення проекту Податкового кодексу і до 5 вересня подати їх до Верховної Ради.

Крім того, рекомендовано Кабінету міністрів розробити і подати до Верховної Ради проект закону про державний бюджет на наступний рік на основі нових Податкового та Бюджетного кодексів України.

Комітету ВР з питань податкової та митної політики доручено внести на розгляд парламенту у другому читанні доопрацьований з урахуванням результатів всенародного обговорення проект Податкового кодексу до 10 вересня 2010 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.