За версією Довгого, більше десятка есбеушників завітали до нього просто побалакати

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.07.2010 12:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10708

Секретар Київської міської ради Олесь Довгий заявляє, що слідчі дії представників Служби безпеки України в його кабінеті не мали до нього особисто жодного відношення і проводилися в рамках розслідування фактів зловживань у різних сферах.

"Цьогорічний захід СБУ не має ніякого відношення до мене особисто", - заявив Довгий на сесії Київради у четвер, 8 липня.

За його словами, відповідну заяву вже зробила прес-секретар СБУ Марина Остапенко сьогодні вранці.

Довгий заявив, що "ніяких вилучень ніяких документів або інших речей" з його кабінету не було.

Довгий також зазначив, що він не чинив ніякого опору правоохоронним органам.

"Оперативні заходи, які мали місце 7 липня, проводилися в рамках цілого ряду слідчих дій, які є спільною скоординованою діяльністю міської влади, СБУ та інших правоохоронних органів зі встановлення істини по цілому переліку фактів зловживань у різних сферах", - сказав Довгий.

Як повідомлялося раніше, газета Сегодня з посиланням на власне джерело в Адміністрації Президента повідомила, що найближчим часом можливі обшуки, і навіть арешти трьох соратників мера Києва Леоніда Черновецького.

Як повідомлялося, 7 липня, Служба безпеки України в службових кабінетах Київської міської державної адміністрації провела вилучення документів у рамках розслідування порушень у земельній сфері.

Пізніше газета Сегодня з посиланням на власне джерело в київській мерії повідомила, що заступник мера Києва Олесь Довгий влаштував бійку зі співробітниками СБУ, які проводили слідчі дії в його кабінеті. Сам Довгий у своєму коментарі газеті Сегодня розповів, що бійку зі співробітниками СБУ не влаштовував.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.