Кадрових змін у оборонному відомстві не відбулося. Поки що

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 8.07.2010 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10715

Міністр оборони Михайло Єжель залишається працювати на своїй посаді.

Про це він повідомив після засідання РНБО у четвер.

Відповідаючи на репліку, чи піднімалося питання про його відставку, міністр зазначив: "Я ж перед вами, живий і здоровий...Грошей дадуть".

"Немає ніяких кадрових призначень. От моя команда: начальник Генштабу, троє командуючих видами Збройних Сил. Живі-здорові, йдемо працювати", - сказав Єжель.

Він повідомив, що президент дав доручення "працювати для того, щоб Збройні Сили були гідні і відповідали певному рівню".

У свою чергу регіонал Олександр Кузьмук заявив, що за результатами засідання РНБО прийнято рішення протягом місяця дослідити ситуацію в Збройних Силах.

"Було поставлено задачу ретельно розглянути реальний стан Збройних Сил і були поставлені чіткі задачі президентом щодо розробки стратегічних документів, які мають бути розроблені до кінця липня", - сказав він.

За словами регіонала, ці документи стосуються удосконалення системи керівництва Збройними Силами, структури міністерства оборони і Збройних Сил.

Як відомо, раніше джерела "Дзеркала тижня" повідомляли, що за підсумками засідання РНБО може бути ухвалене рішення про відставку Єжеля.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.