Юлія Тимошенко поповнила історичні скарби Львова та заснувала стипендії для студентів

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 2.10.2006 21:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1077

З нагоди 750-річчя Львова Юлія Тимошенко подарувала історичному музею міста стародруки і рукописи з колекції Василя Щурата.

30 вересня, під час відвідин урочистостей з нагоди 750-річчя Львова, Тимошенко відзначила, що "під час минулої влади існувала сумна традиція, коли музейні скарби вивозилися, коли приїжджали чиновники і могли забрати з музею все, що їм могло сподобатися", повідомляє прес-служба Юлії Тимошенко.

"Сьогодні ми намагаємося зламати цю ганебну традицію, і навпаки – поповнити історичні скарби Львова", – сказала вона.

Спілкуючись із журналістами, Юлія Тимошенко також повідомила, що вирішила пожертвувати частину своєї депутатської зарплати для виплати стипендій студентам міста Львова.

"Ми також хочемо підтримати молодь. Під час парламентських виборів я і наша політична команда мріяли про те, щоб через спеціальні програми держава нарешті почала турбуватися про молоде покоління України. Саме тому ми започаткували по три стипендії для кращих студентів Львівського політехнічного інституту та Львівського університету", – сказала вона.

Після відвідання історичного музею Юлія Тимошенко здійснила прогулянку центральною частиною Львова, під час якої поспілкувалася з жителями міста, та поклала квіти до пам’ятника засновнику міста князю Данилу Галицькому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.