Балога запропонував Гриценку приЄЦаца. Гриценку важлива думка народу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.07.2010 18:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10797

Лідер партії Громадянська позиція, народний депутат України від фракції НУ-НС Анатолій Гриценко у своєму блозі на Корреспондент.net оприлюднив лист, отриманий від лідера партії Єдиний центр Віктора Балоги.

"Сьогодні від лідера Єдиного центру Віктора Балоги отримав лист, з яким хотів би Вас ознайомити, - зазначив Гриценко у своєму блозі. - Балога пропонує Громадянській позиції об'єднати зусилля і спільно, на платформі ЄЦ, створити нову партію європейського зразка. Рішення пропонується не відкладати надовго , тому що за задумом об'єднана партія повинна бути створена до місцевих виборів і піде на них за єдиним списком кандидатів".

Також Гриценко зазначив, що пропозиція Балоги не є ексклюзивною, а його лист - не є конфіденційним. "Такі ж листи, як пише Балога, він "відіслав лідерам інших демократичних сил", - зазначив політик і закликав усіх бажаючих у відкритому режимі обговорити пропозицію лідера ЄЦ у коментарях.

У своєму блозі Гриценко також зазначив, що вже кілька років знає Балогу і багатьох членів його команди. "У мене є особисте ставлення до них, міг би наводити аргументи "за" або "проти". Але навмисно не буду каналізувати дискусію в заздалегідь певне русло - хочу почути Вашу думку, Ваші аргументи і Вашу позицію", - наголосив Анатолій Гриценко.

Лист Балоги Гриценко оприлюднив у своєму блозі на Корреспондент.net, а також у блозі на своєму офіційному сайті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.