Регіонали мають намір восени звільнити столицю від Космосу і “молодої команди”

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 16.07.2010 11:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10812

Партія регіонів готує відставку мера Києва Леоніда Черновецького і секретаря Київради Леся Довгого восени - перед місцевими виборами, які призначені на 31 жовтня, заявив депутат Київради від Блоку Кличка Валерій Карпунцов.

Про це пише «Дєло».

За його словами, саме тоді кадрові перестановки будуть найбільш актуальні. «Тоді народ побачить, що Партія регіонів очищає місто Київ від деструктивних елементів, і це зіграє на руку рейтингам провладної політсили на місцевих виборах», - вважає депутат.

Як відзначає видання, щоб набрати необхідну кількість голосів для відставки Черновецького і Довгого, «регіонали», фракція яких у Київраді налічує всього 6 осіб, можуть спробувати сконцентрувати більшість завдяки депутатам інших фракцій.

«Як таких переговорів ми не ведемо. Але у мене є звернення керівництва фракцій Блоку Литвина, Блоку Катеринчука, Блоку Кличка, частини БЮТ і навіть частини Блоку Черновецького. Всі вони кажуть про те, що потрібно терміново щось змінювати», - заявив замглави Київміськадміністрації, неформальний лідер столичних «регіоналів» Віктор Сивець.

Як уточнює Карпунцов, у Київраді є 40 депутатів (25 від БЮТ і 15 з Блоку Черновецького), які готові створити позафракційну групу і виступити на боці Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, в четвер, 15 липня, Київська міська рада відмовила висловити недовіру секретареві Київради Олесю Довгому. За внесення питання до порядку денного проголосували 19 депутатів, при мінімально необхідних 61.

Внесення до порядку денного питання про недовіру ініціював сам Олесь Довгий.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.