Кримінального соратника Януковича "визволила" Генпрокуратура

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.10.2006 10:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1082

Затриманий днями депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник звільнений з-під варти за рішенням Генпрокуратури.

“Генеральна прокуратура поставила задачу міліції допрацювати матеріали”, - сказав представник органів, не уточнивши, хто саме в Генпрокуратурі ухвалив відповідне рішення.

Джерело також не виключило, що Мельник може виїхати за кордон, зокрема, у Росію.

Охоронець депутата, також підозрюваний у причетності до здійснення злочинів, у понеділок за рішенням Печерського суду Києва, заарештований. Другому фігуранту справи, в якості запобіжного заходу вибрана підписка про невиїзд.

У понеділок ввечері журналістам повідомили, що Печерський районний суд Києва не виніс рішення про обрання запобіжного заходу Мельнику, затриманого правоохоронцями 29 вересня в автономії за підозрою в організації ряду тяжких злочинів.

2 жовтня Мельника під охороною співробітників МВС після обіду було доставлено до Печерського райсуду Києва, який знаходиться на вул. Гайцана.

Планувалося, що розгляд “справи Мельника” вестиме суддя Володимир Карабань, однак, судове засідання не відбулось, незважаючи на те, що у понеділок о 24.00 збігає термін утримання Мельника під вартою протягом трьох діб.

Джерело у правоохоронних органах припускало, що Мельнику продовжать термін утримання під вартою до винесення судового рішення про його подальшу долю.

Раніше за даними інформованих джерел у МВС повідомлялося, що 29 вересня співробітниками міліції в Криму було затримано депутата кримського парламенту від “Блоку “За Януковича!” Мельника, який підозрюється в організації вбивства двох місцевих бізнесменів.

Згідно з інформацією джерел, за оперативними даними, цей депутат є одним із лідерів організованого злочинного угрупування під назвою “Сейлем”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.