Азаров заперечив купівлю дорогих автівок чиновниками

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.07.2010 21:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10841

Прем’єр Микола Азаров заперечує збільшення витрат Держбюджету на утримання влади.

Про це він сказав в інтерв'ю Першому національному, відповідаючи на питання, чому під час кризи держчиновники купують дорогі автомобілі.

"Що стосується автомобілів, то зараз стоїть питання, скільки взагалі залишити машин у Кабінеті міністрів... Ну, зрозуміло, міністри, віце-прем'єри... Зараз в уряді обговорюється питання не як купити нові машини, а чи скоротити службовий транспорт у міністерствах і відомствах", - сказав Азаров.

За його словами, "ніхто питання про збільшення видатків на адміністративно-управлінський апарат не ставить, а більше того - ставиться питання про скорочення таких витрат".

Він додав, що також стоїть питання про зменшення кількості людей, "які обслуговують і працюють на державне управління".

"За цими плітками ховається кризовий і жалюгідний стан практично всіх наших галузей, що працюють на людей", - заявив Азаров.

Як відомо, раніше газета "Дело" писала про дорогі авто чиновників, які купуються за гроші держбюджету.

Зокрема, Міністерство внутрішніх справ оголосило про проведення тендеру на закупівлю чотирьох автомобілів Мерседес Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry.

Тільки чотири німецьких Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж у 2 млн. грн. Вартість Audi А6 коливається від 35 тис. до 73 тис. євро.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.