Лех Качинський був тверезий під час аварії

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 21.07.2010 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10852

Розтин тіла загиблого президента Польщі спростував заяви деяких політиків про те, що Качинський під час польоту Ту-154 був п’яний.

Розтин тіла загиблого у катастрофі літака під Смоленськом президента Польщі Леха Качинського показав, що він був тверезий під час аварії.

Результати розтину, які поки не оприлюднені офіційно, опублікували польські газети.

Розтин тіла екс-президента було проведено в Росії у присутності колишнього польського генерального прокурора ввечері 10 квітня.

Раніше повідомлялося, що результати всіх розтинів тіл загиблих в авіакатастрофі під Смоленськом будуть передані до Польщі в серпні.

Як відомо, депутат Януш Палікот, відомий своїми скандальними заявами, припустив, що Ту-154 міг розбитися через те, що Лех Качинський напився і вів себе неналежним чином.

Минулого тижня польські ЗМІ з посиланням на власні джерела поінформували, що спеціалістам Краківського інституту судових експертиз вдалося розшифрувати кілька нових фраз "чорних скриньок" президентського Ту-154.

Серед них слова командира екіпажу Аркадіуша Протасюка, який начебто сказав: „Якщо не посаджу машину, то мене вб'є (вб'ють)".

Також повідомлялося, що польські експерти розшифрували більше слів із записів розмов пілотів літака президента Польщі, ніж це зробили російські експерти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.