Нардепи-заукраїнці підозрюють, що візит громадянина Росії Гундяєва фінансується з українського держбюджету

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.07.2010 16:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10855

Народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Ярослав Кендзьор вимагає оприлюднити інформацію, за які кошти була здійсненна пряма трансляція на Першому національному телеканалі виступу Московського патріарха Кіріла в Одесі, яка тривала з 8:30 до 12:00.

Про це йдеться в депутатському зверненні Ярослава Кендзьора, яке він направив до Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення України, повідомила прес-служба партії.

Депутат зазначив, що візит російського патріарха здійснюється практично за рахунок державного бюджету України. «Безпрецедентні заходи охорони, у яких задіяні тисячі працівників міліції, прямі трансляції на державному телебаченні й інші заходи, що супроводжують візит російського патріарха, коштують українських платникам податків сотні мільйонів гривень», - наголосив він.

Також Кендзьор зауважив, що візит московського патріарха не є пастирський.

«Цілком зрозуміло, що цей візит є політичним. Московський патріарх, який у своїх виступах розповідає про «єдіний народ» виконує політичну агітаційну місію», - заявив депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.