Починати нові стосунки краще з правди

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.07.2010 05:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10867

Приблизно кожна третя жінка, відповідаючи на запитання нового партнера про те, скільки у неї було коханців, говорить неправду.

Кожна третя жінка приховує правду про кількість своїх коханців

Так, 64% жінок схильні зменшувати кількість попередніх партнерів. Половина від цих 64% - приховують кількість коханців через сором, 19% - аби не здатися нерозбірливою у зв’язках. Кожна п’ята приховує правду, у разі, якщо у її нового партнера було менше любовних зв’язків, аніж у неї, пише The Daily Mail.

Серед чоловіків новій партнерці схильні брехати 43%, причому 60% з них завищують кількість своїх перемог, пише британська газета.

За даними опитування, проведеного сайтом www.MyVoucher-Codes.co.uk, у жінок в середньому буває сім партнерів, у чоловіків - 13.

Управляючий директор сайту Марк Пірсон радить починати нові стосунки з правди. "Якщо ви починаєте з брехні, то швидше за все закінчите ще більшою брехнею", - наводить його слова видання.

Гарні слова та гарні результати опитувань, які повторюють лише всім давно відомі факти. Тільки з наукової точки зору.

Так навіщо ж тоді люди ставлять один одному ці незручні питання? 42% респондентів говорять, що їм потрібно «заспокоїтися», адже жоден чоловік не хоче жити з дівчиною легкої поведінки, а жодна дівчина - з недосвідченим самцем, який буде зраджувати після весілля. 21% жінок при цьому завжди розраховують налагодити відносини з тими, з ким довелося переспати.

Чому чоловіки зраджують, здогадатися нескладно. Біологічно в них існує потреба до того, щоб запліднити якомога більше жінок і тим самим збільшити кількість своїх нащадків. Зради у жінок - набагато більш складне психологічне явище. Генетично жінка «заряджена» не на постійний пошук партнерів, а на їхнє утримання. Воно й зрозуміло: ще яких-небудь п'ятдесят років тому виростити дитину самотній жінці було неймовірно важко. Але чому жінки зраджують?

Психологи кажуть, що на це є, як мінімум, кілька причин. По-перше, жінка підсвідомо ділить чоловіків на дві категорії: на тих, з ким їй зручно виховувати дітей і тих, які генетично краще підходять для продовження роду. Тому найчастіше сплять вони з одними, а живуть - з іншими. У перших цінується сила і краса, у других - надійність і податливість. Невипадково в ході одного опитування у Великобританії з'ясувалося, що близько 30% чоловіків виховують не своїх дітей, не підозрюючи про це! І це в пуританської Великобританії! Навряд чи в у нас цей відсоток нижчий.

У що говорять з цього приводу вчені з Каліфорнійського університету: «Чоловіки, які менш сексуально привабливі для жінок, відрізняються більшою відданістю і уважністю». Жодних емоцій - лише наука.

Якщо ваша дружина народила дитину після 30, шанси на те, що вона зрадить, виростають радикально. Як правило, інтерес чоловіків до жінок в цьому віці слабшає, але жінці необхідно регулярно доводити собі, що вона все ще бажаний сексуальний об'єкт. Нічого особистого: тільки підсвідомість. Ще одна причина: у міру збільшення тривалості спілкування чоловіка і дружини, вони починають називати один одного «мамусями» і «татусями» - особливо, в присутності дітей. Підсвідомо це запускає реакцію, яка руйнує сексуальний потяг один до одного.

Але ще більш популярна причина зрад - сварка з чоловіком. Особливо в тих випадках, коли він її б'є чи принижує. Тоді жінка шукає «захисту» з іншим чоловіком, навіть коли не усвідомлює цього. У ситуації, коли партнери ще не перебувають один з одним у шлюбі, жінка завжди шукає партнера краще за існуючого. Один, - той, що бажає одружитися, - є як даність. Інший, - який краще, але під вінець йти не поспішає, - розглядається в якості нормальної альтернативи. Тому відносини жінок відразу з двома чоловіками, особливо після того, як дошлюбні стосунки з одним чоловіком затяглися, - щоденність, а не щось надзвичайне. І не треба з цього приводу живити зайві ілюзії, вважає "Свободная Преса".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.