Рада ухвалила закон про держпрограму розвитку України на 2007 рік в першому читанні

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 3.10.2006 16:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1088

Верховна Рада України прийняла в першому читанні проект закону про державну програму економічного та соціального розвитку України на 2007 рік.

За ухвалення проекту закону в першому читанні проголосували 242 народних депутата України.

Основними завданнями ухвалення держпрограми є конкретизація на 2007 рік завдань і заходів програми діяльності уряду; визначення взаємоузгодженої з показниками держбюджету на 2007 рік державної політики; забезпечення прозорості ухвалення урядових рішень і можливості громадського контролю; створення основи для розробки програм економічного та соціального розвитку Автономної Республіки Крим, областей, міст, районів, планів роботи міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

Головне завдання програми – трансформація економіки в конкурентоздатний господарський комплекс, який повинен забезпечити подальший соціальний і гуманітарний розвиток суспільства.

З цією метою пропонується 2007 рік зробити роком проведення найважливіших структурних реформ з метою заставляння фундаменту стійкого та довгострокового економічного зростання.

Заходи держпрограми планується фінансувати за рахунок державного і місцевих бюджетів, коштів підприємств, міжнародних фінансових організацій та інвесторів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.