Мера Харкова хочуть відправити у відставку

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 3.10.2006 17:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1090

Ряд Харківських обласних організацій партій демократичного спрямування ухвалили рішення почати процедуру відправлення у відставку Харківського міського голови, представника Партії регіонів Михайла Добкіна.

Як повідомив голова обласної організації партії “Реформи і порядок” Іван Варченко, створено оргкомітет, який уже розробляє план заходів у зв'язку з ініціюванням відставки харківського мера.

За його словами, ініціаторами в цьому процесі виступили зокрема обласні парторганізації ПРП, “Нашого Союзу Наша Україна”, Християнсько-демократичного союзу, Партії промисловців і підприємців України, Української народної партії, а також партії “Собор”.

“Ці організації вважають неконструктивною діяльність Михайла Добкіна. Мер не запропонував жодної позитивної ініціативи в Харкові, натомість громада вимушена спостерігати скандали, від яких не просто соромно - вони несуть повний дискомфорт в громадське життя, а також деструкцію у сферу бізнесу, підприємництва”, - зауважив Варченко, повідомляє «УНІАН».

Як повідомлялося, раніше про наміри ініціювати відставку Добкіна заявляли зокрема Об'єднання профспілок Харківської області, громадська організація “Міський дозор”, Профспілка підприємців.

Від "Аратти": Скоро в Україні слово "мер" стане лайкою. Або ж ним будуть дітей лякати - "Будеш погано їсти, - тебе дядя мер в мерію забере!"

Ще й додавати при цьому прізвище діючого мера...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.