Космос вже прикупив декілька партєєк?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 27.07.2010 11:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10913

У Києві почали активно готуватися до виборів до райрад.

Реальна боротьба за голоси розгорнеться між регіоналами, бютівцями й політсилою мера Леоніда Черновецького, пише "Сєгодня".

За інформацією джерела видання у Блоці Черновецького, офіційно висувати кандидатів від мера буде Християнсько-ліберальна партія, що очолює міський голова.

Крім того, подейкують, що Блок Черновецького нібито купив Демократичну партію України й "Зелену планету" лікаря Наталі Зубицької.

За словами співрозмовника видання, вони будуть висувати невідомих кандидатів по методу "мережевого маркетингу", тобто ходити по будинках і агітувати на користь своїх кандидатів.

Прес-секретар співголови Блоку Черновецького Алли Шлапак, Ольга Власова сказала, що кандидатів будуть вибирати на партконференції в серпні, ймовірно, з районних списків Блоку Черновецького на виборах 2006 року.

Сам мер нібито може очолити список одного із центральних районів Києва - Шевченківського або Печерського.

Тим часом регіонами поставили за мету очолити райдержадміністрації, голова яких, за законом, стають голови райрад.

"У тих районах, де результати не "ох", будемо створювати коаліції. З ким - залежить від результатів виборів", - сказав заступник голови київської міської організації Партії регіонів Сергій Баранов-Мохорт.

У списках до райрад може з'явитися екс-голова МНС Нестор Шуфрич і співачка Таїсія Повалій, пише видання з посиланням на джерело в ПР.

Блок Кличка планує заручитися підтримкою вчителів та лікарів.

"ВІПів у списках "Удару Віталія Кличка" не буде. Політики першого ешелону, як правило, себе дискредитували. У нас будуть учителі, лікарі, відомі в районах люди", - сказала заступник голови фракції Блоку Кличка Наталя Новак.

БЮТ у свою чергу, за словами заступника голови з агітаційно-пропагандистської роботи партії "Батьківщина" Сергія Мельника, має на меті влаштувати праймеріз. Однак, Юлії Тимошенко у списках не буде.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.