Біло-блакитні збираються знищити написи Помаранчевої революції

Автор/джерело -  © «Новий канал»



Дата публiкацiї - 3.10.2006 22:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1094

Про це заявив віце-прем’єр Андрій Клюєв. Там, начебто, некоректно говориться про Віктора Януковича. Помаранчеві у відповідь кажуть: краще б стерли ієрогліфи на парканах “Усьо буде Донбас” та “Янукович был прав”.

Спочатку регіонали збиралися прибрати написи безповоротно, згодом додали - якщо у Київради знайдеться папірець, що підтверджує їхню законність, то ще подумають.

Регіонали мотивують своє бажання зтерти написи тим, що мовляв серед них є такі що паплюжать честь прем’єра ті партії. Та й на думку народного депутата Гани Герман подібні пам’ятки роз’єднують людей з різними політичними поглядами.

Ганна Герман, Партія Регіонів:
“Скажімо, буду йти там я, чи хтось інший, хто був на іншій стороні революції. І може йому буде болісно від того, що він бачить”.

“Нашоукраїнці” та “БЮТівці” вважаєть бажання контреволюціонерів некоректним. Називають подібні прояви прояви сталінізмом.

Володимир Полохало, “БЮТ”:
“Це політичнйи вандализм, це варрварсто, це безкультурья. Дивно що чиновник такого рівня має демонструвати хоч би вербально ознаки культури”.

Ольга Герасим’юк, “Наша Україна”:
“Наскільки я пам’ятаю, навіть на Рейхстагу залишилися написи, зроблені переможцями. Скільки б їх не стирали, ці слова залишаться у душах”.


Написи революції – це півквадратних метра. Площа постреволюційних парканів – в сто разів більша. Але їх прибирати ніхто не збирається.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.