У Запоріжжі терористи підірвали храм. Є постраждалі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 28.07.2010 18:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10946

У Запоріжжі в Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату пролунав вибух, дев’ять людей постраждали. Як стверджують очевидці, вибухнув залишений біля дверей храму згорток.

Про це повідомив один із служителів храму.

"Біля дверей до храму лежав згорток, на нього ніхто не звертав уваги - він і вибухнув. Вибуховою хвилею знесло підлогу церкви всередині. Зовні видно тільки розбиті шибки. При вибуху постраждала матушка. Її з сильними опіками і рваними ранами швидка відвезла в п'яту міськлікарню" , - розповів служитель храму.

Як повідомили в Головному управлінні МНС України в Запорізькій області, повідомлення про вибух надійшло на 101 сьогодні о 16.26.

Як повідомила помічник начальника управління Юлія Баришева, "в результаті вибуху в храмі постраждали 9 осіб, одна з яких -" матушка "госпіталізована у вкрай важкому стані в реанімаційне відділення, ще 8 людей отримали пошкодження, попередньо кваліфіковані медиками, як" легкого ступеня тяжкості " .

До місця події збіглося багато людей. За словами місцевих жителів, вибух було чути за два квартали від церкви.

На місці працюють міліція, МНС, медики. Крім того, місце НП досліджують вибухотехніки: не виключають, що вибух може повторитися. всіх людей просять відійти на велику відстань від храму.

Нагадаємо, сьогодні відзначають 1022-річницю хрещення Русі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.