Кільчицька, захищаючись, витягнула брудну міліцейську білизну

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 29.07.2010 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10954

Утримання екс-керівника Головного управління охорони здоров’я Людмили Качурової під вартою є особистою помстою високопосадовця МВС, якому Качурова відмовила в призначенні його молодої коханки головним акушером-гінекологом Києва.

Про це у коментарі "Українській правді. Київ" повідомила екс-заступник голови КМДА Ірена Кільчицька.

"Качурову звинувачують в тому, що бюджетні кошти, які виділялись на заробітну платню медпрацівникам, були використані не за призначенням. Але насправді мова іде про те, що в 2009 кризовому році бюджетні кошти, які передбачались на виплату зарплати медикам одного лікувального закладу були частково перерозподілені для виплат заробітної плати медикам інших лікарень", - зазначила Кільчицька.

Так, за її словами, в Київському центрі серця було 400 ставок медичних працівників, але фактично працювали лише 300 осіб. І кошти, які були передбачені на заробітну плату для вільних ставок, були перераховані з Центру серця на інші лікувальні заклади з метою виплати зарплати іншим медикам.

"Вона не поклала їх до своєї кишені, не розтратила, і не змінила їх призначення. Бажаю всім державним службовцям, щоб їх порушення були такими, як у Качурової", - наголосила Кільчицька.

Екс-заступник голови КМДА нагадала, що протягом чотирьох місяців - з жовтня 2009 року по січень 2010 - МВС прослуховувало всі телефонні перемовини як колишнього керівника Головного управління охорони здоров'я, так і інших посадовців управління, і, навіть, головних лікарів.

"За весь цей час вони не виявили жодних порушень, жодних фактів, яких було б достатньо для обвинувачення, чи хоча б для оприлюднення. Крім того, за останні 1,5 роки - з середини 2008 до початку 2010 - було проведено 285 перевірок Головного управління охорони здоров'я всіма правоохоронними органами, за результатами яких суттєвих порушень також виявлено не було", - сказала Кільчицька.

"Що, сьогодні в Україні дефіцит злочинців, і нема кого утримувати під вартою? Саме тому вони обрали жінку пенсійного віку, матір трьох дітей, бабусю? Невже правоохоронці можуть затримати тільки людину, яка в умовах кризового року грамотно розподілила бюджетні кошти в рамках чинного законодавства?", - додала Кільчицька.

Екс-заступник голови КМДА наголосила, що не гідно займати високу посаду в правоохоронних органах виключно для використання її для особистої помсти.

Від “Аратти”: як відомо, Кільчицька, перебуваючи на посаді заступниці Космоса, курувала Головне управління охорони здоров'я столиці. Очевидно, що арешт Качурової - це лише щабель до її самої.

Отже, цілком логічно, що пані Ірена вживає активних упереджувальних кроків. Втім, нам, виборцям не настільки цікаві сексуальні стосунки розбещеного генералітету та інших представників так званої еліти, скільки, наприклад, походження неабияких статків, в тому числі, і цнотливої столичної чиновниці Ірени Кільчицької.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.