Семиноженко знову потрапив під скорочення?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 30.07.2010 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10966

Кабінет міністрів скасував два з дев’яти урядових комітетів: з питань реформ на чолі з прем’єр-міністром і з питань гуманітарного, соціального та науково-інноваційного розвитку, який очолював звільнений на початку липня віце-прем’єр Володимир Семиноженко.

Згідно з оприлюдненим у п’ятницю розпорядженням уряду №1548 від 28 липня, питання комітету під керівництвом Семиноженка поділені між іншими урядовими комітетами, у зв’язку з чим їх назви трохи змінено.

Зокрема, комітет з питань розвитку галузей економіки на чолі з першим віце-прем’єром Андрієм Клюєвим став комітетом з питань розвитку галузей економіки і науково-інноваційної діяльності.

Назва урядового комітету з питань екології, молодіжної політики, спорту і туризму поповнилося питаннями культури, а комітету з питань регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства на чолі з Віктором Тихоновим - питаннями соціальної політики і гуманітарного розвитку.

Окрім того комітет з питань аграрної політики Віктора Слаути став комітетом ще й з питань земельних відносин, а комітет з питань національної безпеки, оборони, правоохоронної діяльності та роботи підприємств військово-промислового комплексу під керівництвом віце-прем’єра Володимира Сівковича - з питань правової політики.

Назви урядових комітетів з питань економічної політики на чолі з віце-прем’єром Сергієм Тігіпком і з питань підготовки до проведення Євро-2012 на чолі з віце-прем’єром Борисом Колесніковим залишилися без змін.

Таким чином, кількість комітетів скоротилася з 9 до 7.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.