Теракт у Запоріжжі. МВС заплатить 200 тисяч гривень за інформацію про злочинців

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 31.07.2010 10:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10974

Міліція готова виплатити 200 тис. грн. за інформацію про злочинця, який влаштував вибух у Свято-Покровському храмі в Запоріжжі.

Як повідомив Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС у Запорізькій області з посиланням на начальника Запорізького главку міліції Володимира СЕРБУ, «ГУ МВС у Запорізькій області готове виплатити винагороду в розмірі 200 тис. грн. за інформацію про злочинця, який влаштував вибух у Свято-Покровському храмі УПЦ МП або за розкриття цього злочину».

За даними ЦГЗ, відповідну офіційну заяву начальник запорізької міліції зробив сьогодні в присутності й з відома міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова, який перебував в Запоріжжі.

Як повідомлялося раніше, 28 липня у Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату в Запоріжжі стався вибух саморобного вибухового пристрою фугасного типу. Внаслідок вибуху одна людина - черниця місцевого монастиря - отримала травми, несумісні з життям, від яких померла в лікарні. Ще 8 людей отримали поранення й травми, кваліфіковані медиками, як "легкі тілесні ушкодження" і "ушкодження середнього ступеня тяжкості".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.