Президент Янукович вважає прямий відхід від його програми - маленькими недоліками

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.08.2010 18:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11012

Президент України Віктор Янукович переконаний, що прийняття Податкового кодексу матиме суттєвий позитивний вплив на національну економіку та бізнес.

Про це Глава держави заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам у Сімферополі.

«Те, що ми сьогодні пішли на прийняття у найкоротші терміни Податкового кодексу, дасть величезні плюси економіці, бізнесу, промисловості, інвесторам», – наголосив Президент.

«Ми станемо державою із зрозумілою податковою політикою», – переконаний Янукович. Адже сьогодні, зазначив він, чиновницьке свавілля може перекреслити, звести нанівець будь-які зусилля бізнесменів, суспільства, регіонів тощо.

«Кодекс усіх ставить у рамки, тому я виступав за те, щоб він був підготований якнайшвидше», – підкреслив Президент. За словами Глави держави, сьогодні зроблено велику роботу, але є у документі й певні недоліки, які нині потрібно виправляти.

«Думаю, це буде зроблено найближчим часом», – резюмував Віктор Янукович.

Замість післямови. Складається враження, що гарант або не читає «Урядовий кур'єр», або спеціально для нього друкують щось подібне, але з іншим текстом. Бо той проект, що нині оприлюднено засвідчує одне: державний курс на люмпенізацію населення України і жорстке придушення підприємницької ініціативи.

Чи Віктор Федорович вважає бізнесом тільки те, що належить до власності його спонсерів-олігархів?

Може за справами наш гарант підзабув свою програму, з якою він йшов на вибори? Адже, як ми не намагалися - не знайшли жодної згадки про обіцяні ним податкові канікули для малого бізнесу.

Натомість - з тексту випливає, що держава, збільшуючи податковий тиск на малий бізнес має намір просто перетворити мільйони громадян або у безробітних, або у тіньовиків. А тіньовий бізнес - невичерпне джерело корупції чиновників.

Якщо це невеличкі недоліки, то що ж тоді велика брехня?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.