Своя рука - владика. Лідер комуністів з гордістю розповів як прилаштував сина в олігархічну владу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.08.2010 12:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11019

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко заявив в інтерв’ю, що особисто пропонував сина Андрія на посаду першого заступника голови Держагентства з інвестицій та розвитку.

"Так, це я запропонував. Багато хто знає, і я радий тому, що у мого старшого сина є досвід, знання і дуже високий рівень розуміння завдань. Його добре знають ще зі студентської лави. Це так, і я цим пишаюся. Тому, коли виникло питання, я запропонував: Візьміть, адже хлопець тямить, хлопець знає, хлопець готовий ", - заявив Симоненко журналісту Лігабізнесінформ.

Він також заявив, що регулярно обговорює з сином різні питання, пов'язані з діяльністю держагентства з інвестицій.

"Зрозумійте, я з нього по-батьківськи теж питаю. Він і вчора був у мене, в цьому кабінеті. Для багатьох питання інвестицій - це просто розмови, а для країни це повинна бути конкретика. Я переконаний, що зробив правильно, коли рекомендував свого сина. Я запропонував свою дитину, яка буде працювати на інтереси нашого народу ", - додав лідер КПУ.

Симоненко також прокоментував інформацію ЗМІ про те, що лідер комуністів проживає в будинку під Києвом, вартість якого оцінюють у півтора мільйона доларів.

"Мій син ще в 2002 році для своєї родини придбав ділянку, що межує з болотом, де вже 12 років стояв довгобуд. Ділянку продали, тому що вона була на околиці. Син практично всі ці вісім років робив (ремонт - ред.), щоб потихеньку собі зробити ... А я там тимчасово живу, ви ж знаєте мої обставини (Симоненко одружений другим шлюбом, в якому у нього народилися вже двоє дітей - ред.). Найду, де жити - і, природно, переїду звідти ", - зазначив Симоненко.

Нагадаємо, у червні Кабінет міністрів призначив Андрія Симоненка на посаду першого заступника голови Державного агентства з інвестицій та розвитку. Андрій Симоненко - старший син лідера КПУ Петра Симоненка. Народився в 1974 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.