Агітки і життя. Чиновники спокійнісінько купують круті тачки за рахунок народу

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.08.2010 14:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11021

Декілька державних структур наприкінці липня за державні кошти прибали легкові автомобілі за ціною від 233 до 370 тис. грн.

Про це повідомило Міністерство економіки.

Так, коммунальне підприємство «Автобаза» Рівненської облради на тенедері 20 липня придбало легковий автомобіль за 370 тис. грн. у ТОВ «Фірма «БНН».

Хмельницька філія Держпідприємства «Центр державного земельного кадастру» на тенедері 19 липня купила легковий автомобіль Hyundai Santa Fе за 233 965 грн. у ТОВ «Український автомобільний холдинг».

Рівненська облрада 22 липня у МПП «Вік-Експо» придбала легковий автомобіль за 297 тис. грн. Між тим, інший автомобіль, який було куплено того ж дня, обійшовся облраді у 59 360 грн.

Нагадаємо, раніше Держпідприємство «Енергоринок» придбало Audi A6 Limousine Quattro за 567 тис. грн. Раніше Держпідприємство «Донецька залізниця» придбало позашляховик RX 350 Luxury за ціною 652 тис. грн. 13 липня Хмельницький філіал Центру державного земельного кадастру купив автомобіль Hyundai Santa Fе за 230 тис. грн. На початку липня Свердловська міськрада Луганської області придбала 3 легкових автомобіля за 2,25 млн грн.

У липні стало відомо, що Управління ДАІ Головного управління МВС у Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за 1 млн. грн. Цей автомобіль було передано у МВС для обслуговування міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

20 липня прем’єр Микола Азаров заявив, що виключає збільшення витрат Держбюджету на утримання влади.

«Що стосується автомобілів, то зараз стоїть питання, скільки взагалі залишити машин в міністерстві... Ну, зрозуміло, міністри, віце-прем’єри... Зараз в уряді обговорюється питання не купити нові машини, а скоротити службовий транспорт в міністерствах і відомствах», - сказав тоді Азаров.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.