Кабмін «помаранчевих» губернаторів вже залишає...

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.10.2006 16:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1103

Кабінет Міністрів відмовився від свого рішення щодо звільнення п’яти голів обласних державних адміністрацій.

Про це заявив журналістам перший заступник Голови Секретаріату Президента, представник Президента в Кабміні Арсен Яценюк, котрий брав участь у засіданні уряду.

За словами Яценюка, Кабмін пішов на співпрацю з Президентом і, таким чином, питання про звільнення губернаторів на порядку денному не стоїть. Також він заявив, що зараз стоїть питання про створення спільної робочої групи з вивчення ситуації на територіях, і для виконання відповідного доручення Президента вже розіслані телеграми губернаторам з вимогою провести колегії для того, щоб необ’єктивні речі навіть не потрапляли до постанови Кабміну.

Як повідомлялося раніше, Кабмін на засіданні 28 вересня за підсумками соціально-економічного розвитку за 8 місяців і підготовки до зими розглядав доцільність звільнення 5 губернаторів. Після обговорення цього питання Кабмін вирішив додатково вивчити доцільність звільнення 5 губернаторів спільно з Секретаріатом Президента.

29 вересня Янукович підтвердив намір Кабміну просити Президента звільнити 5 губернаторів.

2 жовтня заступник Голови Секретаріату Президента Віктор Бондар заявив, що Секретаріат не бачить підстав для звільнення 5 губернаторів, як це запропонував Кабінет Міністрів.

Від “Аратти”: отже, як стало очевидним сьогодні, конкретні показники роботи посадових осіб для нинішнього уряду проффесіоналів - не більше, ніж агітка для народу під час виборів. Головне - лояльність до певної особи, або групи осіб. Все решта - неважливо. Напевно й ми із вами, панове виборці, не маємо аж ніякого значення для нинішніх керманичів держави. Точніше - наші із вашими інтереси, про які можна безпомилково стверджувати, що вони із їхніми не співпадають.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.