Під Павлоградом не вдається приборкати лісову пожежу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.08.2010 20:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11044

З Дніпропетровська на ліквідацію лісових пожеж під Павлоградом, де зосереджено низку хімічних підприємств, направлено більше 200 військовослужбовців зі складу військово-оперативного резерву.

Це було зроблено згідно з розпорядженням командувача Внутрішніх військ МВС України.

Як повідомляє прес-служба Внутрішніх військ України у четвер, ці заходи здійснюються на прохання мера Павлограду, оскільки вогонь не вдалося локалізувати у Павлоградському лісництві силами МНС і місцевого гарнізону внутрішніх військ. Як зазначили у прес-службі, підрозділи Внутрішніх військ прибудуть на місце пригоди протягом години.

Як повідомляє прес-служба Державного комітету лісового господарства України о 13:50 четверга біля Павлограду виявлена крупна верхова пожежа у лісовому масиві, який належить Держкомлісгосподарству.

У прес-службі зауважили, що про площу пожежі буде повідомлено пізніше.

На місце пригоди вилетіло керівництво Державного комітету лісового господарства і служби МНС.

Як повідомлялося раніше, в Україні триває гасіння локалізованої пожежі у Новомосковському військовому лісгоспі (Дніпропетровська область, ліси Міноборони), де, за попередніми підрахунками, вигоріло 450 га лісу і прилеглих територій. Також триває гасіння пожежі у Новгород-Сіверському райагролісгосподарстві (Чернігівська область, ліси Міністерства аграрної політики), де постраждало 50 га лісу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.