У селі блогера після нецензурного листа Путіну повісили ринду

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.08.2010 01:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11046

У селі російського блогера, який написав гнівне послання прем’єр-міністру Путіну з приводу відсутності протипожежних засобів, вже наступного дня повісили пожежну ринду

Ринду в селі блогера все-таки повісили. Фото - “Ехо Москви”

У селі блогера, який у різкій формі з вкрапленнями нецензурної лексики поскаржився прем'єр-міністру Володимиру Путіну на відсутність засобів пожежогасіння, повісили ринду, повідомляє раідостанція ТСН.

Про це заявив голова Калязінського району Тверської області РФ Костянтин Ільїн.

Губернатор області Дмитро Зеленін зі свого боку стверджує, що в курсі проблем із станом пожежної безпеки. Вздовж села тече невелика річка. З цієї причини ситуація з пожежами тут не така гостра, повідомили у сільраді.

Те, що в селі Високово все-таки встановили ринду підтверджує і кореспондент "Ехо Москви".

У той же час автор повідомення, яке спричинило такий галас, підтвердив, що готовий на свої гроші купити пожежну машину, якщо його звільнять від податків або відрахувань до Пенсійного фонду.

По суті, громадянин пропонує делегувати жителям право на самозахист від пожеж. У деяких країнах саме так це і влаштовано. У Сполучених Штатах з пожежами, крім професіоналів, активно борються загони волонтерів.

Пожежні служби Великобританії, в основному, знаходяться під контролем місцевої влади. Надзвичайні служби Великобританії фінансуються за рахунок муніципального податку, а також за рахунок коштів, які виділяє держави.

Нагадаємо, користувач Livejournal top_lap, у якого є дача в селі в Тверській області, обурювався з приводу бездіяльності влади у зв'язку з лісовими пожежами


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.