Битва за корито. Ленінець Симоненко дав принцинпову класову оцінку Жванії

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 6.08.2010 12:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11050

Народний депутат України Давид Жванія та його соратники готові обслуговувати будь-яку владу, аби отримати гарантії для свого бізнесу.

Про це, коментуючи вислів Жванії про майбутній відхід комуністів з коаліції, сказав в інтерв’ю газеті «2000» лідер КПУ Петро Симоненко.

«Знаєте, мені навіть якось смішно коментувати заяви якихось політичних нулів. Ну, хто такі Жванія і ті, хто з ним? Це ющенківські недоноски, політичні повії, готові прислуговувати якій завгодно владі, аби отримати гарантії для свого бізнесу. Жванія з числа тих, хто морочив народу голову майданом, потім вкладав свої гроші в проект «Луценко», потім він - соратник Тимошенко, а нині намагається влаштуватися до Януковича, якого не так давно оголошував чи не породженням пекла», - сказав Симоненко.

Лідер КПУ вкотре підтвердив, що його фракція не покине коаліцію.

«Не виключаю, то Жванію спеціально використовують як провокатора проти Компартії - тому він і повторює день за днем свої сентенції. Очевидно, хтось розраховує спровокувати комуністів на необдумані дії. Даремно стараються. У нас нерви міцні.

Ми, комуністи, не доставимо жваніям і тим, хто за ними стоїть, такого задоволення, про яке вони мріють уже і на публіці, - КПУ не покине коаліцію на догоду жваніям, навпаки - посилить свою роботу в її складі з відстоювання прав та інтересів трудящих», - сказав Симоненко.

Як повідомлялося раніше, Давид Жванія створив нову депутатську групу «Право вибору», яка підтримуватиме дії коаліції.

Жванія заявляв про те, що фракція КПУ повинна покинути коаліцію у зв’язку зі своїми програмними принципами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.