Для кримських БЮТівців улаштували маски-шоу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.08.2010 13:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11088

Сьогодні зранку в Сімферополі група озброєних працівників СБУ у масках заблокували офіс Кримської республіканської партійної організації «ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба кримської «Батьківщини».

Паралізовано роботу громадської приймальні і штабу. Співробітникам партії не дозволяють вільно пересуватися, заблокувавши їх у кабінетах.

Люди в масках нікого не впускають і не випускають з офісу. Журналістів, які прибули на місце події, також не пускають до приміщення.

Свої дії працівники СБУ пояснюють тим, що начебто шукають в приміщені комерційні фірми, хоча їх там немає і ніколи не було.

В будівлі крім громадської приймальні і штабу «Батьківщини» знаходяться приймальні народних депутатів від БЮТ Андрія Сенченка і Сергія Веліжанського, робота яких також заблокована.

Напередодні цих подій Кримська республіканська партійна організація «ВО «Батьківщина» почала консультувати громадян щодо оформлення субсидій у зв’язку з підвищенням владою Януковича цін на газ. Також активно лунала критика інших дій влади.

Кримська організація партії «ВО «Батьківщина» розцінює такі дії правоохоронних органів як продовження репресій опозиції в Автономній республіці Крим, які активізувались напередодні місцевих виборів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.