«Наша Україна» офіційно оголосила про перехід в опозицію

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 5.10.2006 19:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1109

“Наша Україна” офіційно оголосила про перехід в опозицію.

Роман Безсмертний, народний депутат України

Про це говориться в заяві фракції, поширеній перед прес-конференцією лідера парламентської фракції “Наша Україна” Романа Безсмертного.


“Будучи послідовною політичною силою, ми заявляємо про опозицію до діючого уряду. Ми закликаємо міністрів від “Нашої України” на найближчому засіданні Кабінету Міністрів подати у відставку”, - мовиться в заяві.

У заяві “Нашої України” наголошується, що переговорний процес про створення коаліції був зруйнований в “результаті свідомих деструктивних дій Партії регіонів і її політичного сателіта комуністів”.

“Будучи щирими прихильниками доктрини національного єднання, “Наша Україна” підписала меморандум про створення коаліції національної єдності з Партією регіонів і Соцпартією”, - говориться в заяві.


“Під час переговорного процесу ми відстоювали положення Універсалу національної єдності і наполягали на їх повному включенні до тексту коаліційної угоди. Ми і сьогодні стоїмо на цих позиціях”, - підкреслюється в заяві.


Від “Аратти”: ми щиро поздоровляємо громадян України із закінченням коаліціади, яки тривала не менше, ніж будь-який, поважаючий себе серіал російського виробництва за шаблоном від латиноамериканців. Коротко нагадаємо, що під останню серію зазначеного серіалу, парламентська фракція “Наша Україна”, надхненна Універсалом, щойно підписаним із “Регіонами”, СПУ та КПУ, в “єдиному пориві” віддала свої голоси за діючого прем`эра Януковича, за що отримала премію у вигляґді кількох міністерських портфелів. Надалі - пішла незахоплююча тяґанина: “Завтра буде ШДК”(широка чи ще ширша коаліція). І тепер, коли актори втомилися остаточно й в сценариста вичерпалася фантазія, врешті, нашоукраїнці зрозуміли, що із комуністами їм не коаліцінувати. Мудро й зі смаком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.