Президент сподівається на продовження коаліціади

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 5.10.2006 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1112

Повернутися до конструктивних перемов закликає політичні сили Президент Віктор Ющенко.

Звертаючись передовсім до "Нашої України" та "Партії регіонів" як до активних учасників переговорів, Президент заявив, що вважає коаліційний процес незавершеним.

Віктор Ющенко, Президент України:
- Проблема сталася в тому, що після підписання Універсалу багато політичних сил або забули, або просто проігнорували деякі ключові положення, які вже треба було виконувати. І те, що Універсал не виконується у тих чи інших частинах, це є пряма вина тих політичних сил, які його підписали. Я як Президент усе зробив для того, щоб Універсал відбувся.

Від “Аратти”: напевно важко усвідомлювати, навіть Президенту, що поєнати непоєднане - просто неможливо. Неможливо поєднати злодія й правоохоронця, що його чатує. Бо тоді, або правоохорнець стане злодієм, а ще гірше, злодій - правоохоронцем. Неможливо поєднати ката й його жертву... Окупанта й окупованого... тощо. А хто ж може поєднатися із комуністами? Виключно каласово-близькі за свідоглядом. Але тоді вже казати про трагедію Голодомора буде якось незручно, та й напевно, просто заборонено.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.