Гримаси правосуддя. Для одеського мажора-убивці закон не писаний

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 20.08.2010 10:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11159

Кримінальну справу Фелікса Петросяна-молодшого так і не відновили.

Залишки Ланоса після зустрічі з нетверезим мажором-убивцею.

Як розповіли газеті «Сєгодня» в облпрокуратурі, в червні цього року Приморський райсуд повторно визнав студента Юракадемії невинним, задовольнивши скаргу його адвоката про припинення розслідування.

Перший раз суддя Кушніренко ухвалив такий вердикт в липні 2009-го. Місяць тому апеляційний суд Одеської області підтвердив (теж удруге) рішення першої інстанції.

Зараз прокуратура готує касаційну скаргу, щоб справа знову розглядалася у ВСУ.

У квітні 2010 року Верховний суд України повернув справу сина впливового одеського політика Фелікса Петросяна на розгляд до Одеси

Нагадаємо, що в ніч на 13 січня 2008 року на вулиці Вільямса 19-річний студент одеської юридичної академії Фелікс Петросян врізався на своєму джипі «Тойота Прадо» в «ДЕУ Ланос». У аварії постраждало 11 автомобілів, а водій «Ланоса» загинув.

В результаті експертизи було доведено, що Петросян управляв автомобілем, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Проте правосуддя над мажором затягнулося на рік, переходячи з однієї судової інстанції в іншу. За фактом ДТП було проведено більше десятка експертиз, проте одеські служителі Феміди з Приморського райсуду Одеси визнали Петросяна невинним і закрили «справу мажора».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.