У Львові побоюються, що проти опонентів ПР будуть політичні репресії

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 20.08.2010 18:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11169

Голова львівської «Пори» Артем Хмиз допускає використання адміністративного ресурсу при підготовці до місцевих виборах, що відбудуться 31 жовтня цього року.

"Також ми отримуємо інформацію, що готуються порушення ще ряду кримінальних справ проти тих людей, чиї рейтинги довіри львів’ян є на доволі високому рівні. Мета зрозуміла – усунути конкурентів, або принаймні їх залякати", - пояснив Артем Хмиз.

"Мене зовсім не здивує, якщо вже скоро ми почуємо якісь застереження до Андрія Садового. Він один із найрейтинговіших політиків в Україні, що не належить до провладного табору. І у декого може з’явитися спокуса, так-би мовити, "поставити його на місце". Очевидно, під цим кутом зору, слід придивитися до ситуації, що склалася навколо першого заступника міського голови Олега Синютки. Під надуманими приводами затягується розгляд у суді тих надуманих звинувачень проти нього. Комусь вигідно тримати його у підвішеному стані", - наголосив львівський "порист".

За його словами, ще одним тривожним фактом є заява керівника міліції області про свої наміри йти на вибори у списках Партії регіонів. "І хоча він має репутацію порядної людини, будь-кому зрозуміло, чим це може загрожувати учасникам виборчих перегонів. Ми уже це проходили кулька років тому. Я не здивуюсь, почути завтра ще декілька прізвищ людей, які фактично виконують виконавчі та контролюючі функції державної влади на місцях. А це вже сигнал тривоги, сигнал того, в який спосіб чинна центральна влада має намір досягнути потрібний їй результат на цих виборах", - переконаний Артем Хмиз.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.