Вчені досі шукають коріння Адольфа Гітлера

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.08.2010 11:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11181

Бельгійський журналіст Жан-Поль Малдерс та історик Марк Вермеєр провели дослідження, під час якого встановили, що Адольф Гітлер був біологічно зв’язаний з расами, які він прагнув знищити.

Адольф Гітлер (у центрі) разом із Йзефом Геббельсом (ліворуч). Фото 1923 р.

Дослідники зібрали зразки слини у 39 родичів Гітлера і встановили, що її ДНК могла належати до гаплогрупи E1b1b1, яка спостерігається серед носіїв хаміто-семітських мов і народів Балканського півострова.

Приналежність до тієї чи іншої гаплогрупи прямо не свідчить про етнічне походження її носія, але дозволяє прослідкувати походження людини по лінії одного з батьків.

Як повідомляє джерело, гаплогрупа E1b1b1 зустрічається серед семітської групи євреїв-ашкеназів, до яких належать більшість європейських євреїв, а також серед євреїв-сефардів. Водночас ця гаплогрупа спостерігається у народів південної Африки і у східних слов'ян.

Чутки про те, що Адольф Гітлер має єврейське коріння, з'являлися і раніше. Так, існує теорія, нібито біологічним батьком Алоїса Гітлера, який, у свою чергу, був батьком німецького диктатора, міг бути син банкіра-єврея. Достовірного підтвердження ця версія не отримала.

Нагадаємо, раніше британський історик Томас Вебер знайшов нові подробиці в біографії Адольфа Гітлера, згідно з якими майбутній фюрер не відзначався в роки Першої світової війни особливою хоробрістю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.