У Космоса заберуть прихватизований “Київміськбуд”?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.08.2010 18:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11194

Виконувач обов’язків голови Київської міської адміністрації Олександр Попов ініціює проведення 5 жовтня позачергових зборів акціонерів холдингової компанії «Київміськбуд».

Про це йдеться в щоденному офіційному виданні ДКЦПФР від 20 серпня.

Збори відбудуться на проспекті Перемоги, 35; початок зборів - 9:30.

Згідно з повідомленням, на порядку денному питання про відкликання і призначення нових членів наглядової ради, про відкликання і призначення голови і членів правління, членів ревізійної комісії.

Крім того порядок денний містить питання розірвання договору з діючим реєстротримачем (ТОВ «Адрем»), а також призначення нового реєстротримача і передачу йому ведення реєстру власників акцій підприємства.

При цьому, у виданні ДКЦПФР від 23 серпня зазначено, що чергові збори акціонерів заплановані через 2 дні після позачергових - на 7 жовтня (відбудеться за адресою: вулиця Мазепи, 13 об 11:00).

Підприємство на чергових зборах планує розглянути питання про результати фінансово-господарської діяльності за 2009 рік, погодити договори і угоди, які укладені ХК.

Також планується затвердити тимчасового реєстротримача постійним реєстротримачем.

Нагадаємо, номінальним тримачем 80,0649%, або 52 млн. 953,73 тис. акцій, АТ «Холдингова компанія «Київміськбуд» станом на 16 серпня 2010 року було ТОВ «Фондовий союз «Україна» (Київ).

За даними «proUA», директором і засновником ТОВ «Фондовий союз «Україна» є Ярослав Дмитрович Науменко. У 2006 році він балотувався у Верховну Раду як член Християнсько-ліберальної партії України, яку очолював Леонід Черновецький.

Раніше «Київміськбуд» ухвалив рішення з 6 серпня передати реєстр новому реєстраторові ТОВ «Адрем» замість ТОВ «Компанія «Термінал-реєстр».

За даними ДПАУ, керівником і співзасновником ТОВ «Адрем» є Олександр Науменко. Він також очолює ТОВ «Еквіс».

Як повідомлялося раніше, «Еквіс» засноване фірмами, які безпосередньо належать Вячеславу Супруненку, зятеві мера Києва Леоніду Черновецького.

Олександр Науменко в 2006 році також балотувався до парламенту як член ХЛПУ. У поданих ним документах до Центрвиборчкому зазначено, що він проживає в с.Гора Бориспільського району Київської обл. Ярослав Науменко вказав ту ж адресу.

За даними ЗМІ, Олександр Науменко є родичем Вячеслава Супруненка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.