Теракт у Запоріжжі. Головний підозрюваний, після перебування у буцегарні, то визнає провину, то - ні

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.08.2010 12:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11199

Адвокат підозрюваного у вибуху запорізького Свято-Покровського храму 25-річного паламаря Євгена Федорченка Лариса Шевчук заявила, що її підзахисний визнає свою провину.

Про це пише газета «Сєгодня».

Водночас Шевчук наголосила, що паламар весь час змінює свої свідчення.

«Один раз він мені говорить, що робив це, другій — що не робив. Ви знаєте, тепер мені складно бути впевненою в цій людині. Можливо, міняти свідчення його напоумили сусіди по камері» , - сказала Шевчук.

МВС коментує ситуацію стримано.

«Є версія, яка підтвердилася», - сказав міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

У запорізькій міліції стверджують, що це та ж версія, що була із самого початку — помста священикам з боку Харитонова, який був звільнений за крадіжку.

Раніше паламар нібито зізнався міліції, що будучи в змові з колишнім паламарем Антоном Харитоновим і його братом Сергієм (також заарештовані), підклав бомбу в церкві. У бесідах же з своїм адвокатом хлопець говорив, що не винен, а також — що оперативники погрожували його згвалтувати, якщо він у всьому не зізнається.

Як повідомлялося раніше, 28 липня близько 16.30 в Запоріжжі в Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату стався вибух саморобного вибухового пристрою. 9 людей отримали поранення, від численних ран на операційному столі померла черниця.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.