Сьогодні - День пам`яток історії та культури

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2006 14:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=112

Прем`єр-міністр Юрій Єхануров привітав працівників сфери охорони культурної спадщини з нагоди Дня пам`яток історії та культури.

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам’яток історії та культури.

Ця подія не випадково збігається в часі з установленим ЮНЕСКО Міжнародним днем пам’яток і визначних місць, адже історико-культурна спадщина України є невід’ємною частиною світового культурного надбання, що об’єднує народи і забезпечує їх поступ у майбутнє.

Наше безцінне історико-культурне надбання потребує належного піклування з боку суспільства і держави. Зберегти і передати його прийдешнім поколінням — святий обов’язок кожного громадянина України.

Ваша копітка, справді подвижницька праця, сприяє зміцненню духовних основ суспільства, підвищенню рівня поваги до своєї історії та культури.

Сьогодні наша країна надає пріоритетного значення збереженню і примноженню національної культурної спадщини, розширенню доступу до її скарбів.

Бажаю всім, хто присвятив себе благородній справі охорони культурної спадщини, міцного здоров’я та нових здобутків у відродженні духовності нашого народу, збереженні його одвічних цінностей.

З повагою,

Прем’єр-міністр України
Юрій Єхануров


18 квітня 2006 року м. Київ


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.