Президентським автопробігом - по нехлюйству і бездоріжжю!

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 26.08.2010 12:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11200

Президенти України Віктор Янукович і його російський колега Дмітрій Медвєдєв візьмуть участь в автопробігу на українсько-російському кордоні. Після цього вони проведуть зустріч у Підмосков’ї.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін.

"Значна подія - це неформальна зустріч двох президентів - Дмітрія Медвєдєва і Віктора Януковича 17-18 вересня в рамках автопробігу у прикордонній зоні між Україною і Росією Брянськ-Сумська область. Після цього планується зустріч у Підмосков'ї", - повідомив він на зустрічі з журналістами в четвер у Києві.

Карасін також додав, що президенти візьмуть участь у цьому автопробігу. "Деталі я поки вам не можу сказати, бо це ще треба вирішувати. Але, я думаю, що вони (президенти - ред.) сидітимуть за кермом і, напевно, керуватимуть автомобілем - ідея в цьому", - зазначив він.

Раніше прес-служба МЗС України повідомила, що Віктор Янукович і Дмітрій Медвєдєв 17 вересня зустрінуться у Шостці (Сумська обл.). Зустріч президентів буде присвячена автопробігу Санкт-Петербург - Москва - Київ.

Від “Аратти”: чомусь бажання президентів України і Росії взяти участь у автопробігу викликало у нас асоціацію із літературною класикою. Зокрема з відомим твором Ільфа і Петрова "Золоте теля". Можливо тому, що частиною сюжету там також є автопробіг, який відбувався під гаслом: "Вдаримо автопробігом по нехлюйству і бездоріжжю!".

Ця асоціація виникла, можливо тому, що і в Росії, і в Україні, майже через сто років, після подій, описаних класиками, проблеми нехлюйства і бездоріжжя так і не втратили актуальності. І навіть, навпаки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.