Виявляється, ремонт доріг до маєтків Януковича і Азарова - вимога УЕФА

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.08.2010 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11227

Віце-спікер Микола Томенко отримав відповідь «Укравтодору» на запит про мотивацію ремонту доріг до помешкань перших осіб держави.

На початку серпня заступник Голови Верховної Ради, член БЮТ Микола Томенко звернувся до керівництва «Укравтодору» з вимогою роз’яснити, на підставі яких рішень та за які кошти здійснюється ремонт «VIP-доріг», зокрема, дороги від Києва у напрямку Конча-Заспи, де знаходиться багато будинків високопосадовців, та будівництво і заміна дорожнього покриття із залученням великої кількості техніки та працівників по маршруту від центра Києва до резиденції Межигір’я, де, як відомо, проживає Президент, повідомляє прес-служба БЮТ.

В свою чергу Державна служба автомобільних доріг України повідомила, що багаторічна проблема транспортного сполучення на підходах до столиці потребує невідкладного розв'язання напередодні проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. В листі зазначається, що відповідні застереження з цього питання були висловлені в процесі підготовки України до Євро-2012 міжнародними установами і, зокрема, УЄФА.

В листі також повідомляється, що до 2012 року Укравтодор повинен завершити розпочаті ремонтно-будівельні роботи за маршрутами Євро-2012 на підходах до м.Києва по автодорогах Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Харків - Довжанський, покращити технічний стан дороги Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, а також інших, які потребують невідкладного ремонту. А на дорозі Київ - Обухів та Київ - Вишгород - Десна через постійні недоремонти значно погіршилась аварійно-небезпечна ситуація, яку потрібно ліквідувати до початку Євро-2012.

Окрім того, «Укравтодор» повідомив, що по автодорозі Київ – Обухів, окрім ремонту проїзної частини з її уширенням на початку траси для забезпечення пропускної здатності дороги, передбачається відремонтувати існуючі автобусні зупинки з автопавільйонами, встановити транспортну огорожу протяжністю 11,5 км, виконати роботи з розмітки пішохідних переходів у кількості 26 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки протяжністю 2,5 км, а також виконати інші роботи, пов'язані з приведенням до належного стану технічних засобів її облаштування. А по автодорозі Київ - Вишгород - Десна на під'їзді до м.Києва також передбачається відремонтувати покриття дороги, влаштувати освітлення на аварійно-небезпечних ділянках протяжністю 8,3 км, покращити стан зупинок громадського автотранспорту у кількості 4 одиниці, влаштувати пішохідні доріжки довжиною 1,5 км та реалізувати інші заходи, пов'язані з безпекою руху.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.