Владна панель. У Київраді, насправді, БЮТівців-тушканчиків вдвічі більше

Автор/джерело -  © Дзекало тижня



Дата публiкацiї - 27.08.2010 17:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11229

За звернення Київради до Верховної Ради щодо скасування районних рад у столиці, прийняте 25 серпня, проголосувало шістнадцять, а не вісім, як повідомлялося раніше, членів фракції БЮТ.

Про це повідомило джерело «ДТ» у фракції ПР у Київраді.

Зокрема, за інформацією джерела, за звернення до парламенту проголосували Юрій Береговий, Семен Борисенко, Олексій Давиденко, Юрій Дмитрук, Борис Дробот, Володимир Дробот, Сергій Козир, Денис Москаль, Олександр Незнал, Дмитро Олійник, Олег Петькун, Василь Сенчук, Віктор Тищенко , Олександр Толубицький, Анатолій Шевченко та Роман Штейнас.

Раніше про те, що рада Блоку Юлії Тимошенко виключила з фракції БЮТ у Київраді тих депутатів, які проголосували 25 серпня за звернення до Верховної Ради щодо скасування районних рад у столиці, заявив народний депутат від БЮТ Анатолій Семинога.

Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова також відзначила, що голосували картки депутатів, яких не було у сесійній залі. Так, за її словами, «із БЮТ не було Дмитрука, Берегового, Петькуна, а їхні картки чомусь голосували». Меліхова повідомила, що вона звернулася до секретаря Київради Олеся Довгого з вимогою надати їй поіменний перелік тих депутатів, які підтримали звернення Київради до ВР

Детальніше читайте у статті Інни Ведерникової «Київ. Хід корол


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.