Могильов дрібно мститься Луценку?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 2.09.2010 21:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11309

Даїшники зупинили машину колишнього заступника міністра внутрішніх справ, яка їхала без належно оформлених документів.

В четвер о 17.30 на бульварі Лесі Українки в Києві працівники міліції зупинили автомобіль, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Водій не надав необхідних документів на автомобіль, які б підтверджували законність керування транспортним засобом", - зазначається в повідомленні.

В МВС розповіли, що термін дії довіреності на управління автомобілем, яку надав водій, закінчився ще 30 березня 2010 року.

Як правило, в таких випадках автомобіль направляється на штрафний майданчик для з‘ясування всіх обставин.

"В автомобілі перебувало дві особи. Один з них представився працівникам ДАІ як водій, інший - як охоронець екс-міністра внутрішніх справ Луценка. Вони викликали на підмогу для подальшого спілкування з працівниками міліції екс-очільника МВС", - повідомляє прес-служба міністерства.

"Приблизно за чверть години на місце прибув громадянин Юрій Луценко. Він заявив, що не допустить транспортування автомобіля на штрафмайданчик, а в разі спроби це зробити -"ляже під колеса" авто, тобто перешкоджатиме законним діям працівників міліції", - заявили в МВС.

В свою чергу Луценко в коментарі "Українській правді" повідомив, що машина належить його знайомому, "колишньому заступнику міністра, і в нього працює водієм мій колишній водій".

"Я підійшов туди. Проблема була в тому, що у водія довіреність на управління видана була в 2009 році терміном на три роки до березня 2010 року, тобто помилилися коли виписували", - розповів Луценко.

"На цій підставі склали штрафну квитанцію, і давай машину забирати. Знайомий каже сходи, щоб її не чіпали. Я приїду, я ж власник покажу свої документи", - зазначив екс-міністр.

За словами Луценка йому повідомили, що "у нас наказ цю машину знайти, затримати і доставити на штраф площадку, бо вона обслуговує оточення Луценка".

Глава "Народної самооборони" повідомив, що МВС вже перевіряло автомобіль його дружини і старшого сина, а "тепер пішли по заступниках моїх".

"Мені пояснили, що це пряме завдання Могильова ображеного на Москаля за його викриттями. Ця історія дуже проста: Могильов рве і мече, що нічого не може знайти на Луценка і команду", - заявив Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.